Kwalitatief hoogwaardig haardhout voor een goede prijs

Wilt u kwalitatief goed openhaardhout kopen voor een eerlijke prijs? Dan zit u op deze site aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om hout voor uw openhaard te kopen van een uitstekende kwaliteit. Wij leveren uitsluitend inlands hardhout met name eiken en beukenhout dat strikt op soort gescheiden wordt geleverd. Als u de houtsoorten gemengd wil hebben kan dat uiteraard op uw verzoek ook. Als u een bestelling heeft geplaatst, nemen wij met u contact op om het moment van levering af te spreken.

Openhaardhout

 

Wij leveren openhaardhout op lengtes van 25, 30, 40 en 50 centimeter gekloofd. We kunnen verschillende soorten, hoeveelheden en verpakkingsvarianten aanbieden. U kunt het hout afhalen, of het kan worden bezorgd op een, in overleg te bepalen, tijdstip.

Rondhout

 

Dit product leveren wij vanaf 1 sterre (1x1x1m opgestapeld) tot volle vrachtauto´s. U bepaalt de hoeveelheid rondhout. Vanaf 5 sterre kan worden thuisbezorgd. De standaard lengte van de stam is 2 meter 40. Andere lengtes zijn vanzelfsprekend ook mogelijk, maar op aanvraag.

Evenementen en kampvuren

 

Dit product is een van onze specialiteiten, we hebben het hier over hout wat is gekloofd op lengtes tot 1 meter 25. Hiermee is een fraai kampvuur op te bouwen. Het hout van 1 meter 25 hebben we altijd op voorraad. Wilt u afwijkende formaten? Neem dan tijdig contact met ons op!