Wij leveren uitsluitend inlands hout

Haardhout bestellen

 

Haardhout bestellen betekent dat u weet dat er niets fijner of sfeervoller is om in de wintermaanden met een warme kop koffie bij de openhaard te zitten. Of heerlijk tijdens de zomermaanden gezellig rondom de vuur korf buiten. Of om de sfeer te maken tijdens een evenement. Dan bent u op deze site aan het juiste adres: kroothaardhout.nl

Om u hierbij te helpen kunt u bij ons haardhout bestellen. U bestelt het haardhout, u geeft aan wat u wilt, de soort hout en/of een mengsel van meerdere soorten. U kunt het hout laten bezorgen of zelf ophalen.

 

Ons specialisme: Inlands hardhout

Wij leveren uitsluitend inlands hardhout met namen Eiken en Beukenhout beide houtsoorten hebben een hoge calorische waarde. Dit betekend dat het hout een lange brand duur heeft. Eiken en Beukenhout kunnen beiden prima in een houtkachel gestookt worden. Het hout brandt lang en geeft een aangename warmte. Stookt u een openhaard gaat de voorkeur naar Beukenhout omdat dit hout een mooiere vlam heeft dan eikenhout. Wij adviseren u graag wat voor u de meest geschikte houtsoort en bloklengte is.

Soorten haardhout

U kunt bij Kroothaardhout.nl verschillende soorten haardhout bestellen:

Eiken haardhout: eikenhout geeft een rustige vlam en brandt lang.

Beuken haardhout: beukenhout heeft een blauw gele vlam en brandt lang.